Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Ambulanse med lys og lyd 70049

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 495,-
På lager
SKU
01192-20
   

Ånei! En ulykke på veien, det er en gutt som har krasjet med sykkelen sin. Heldingvis var ambulansen rett rundt hjørnet og kommer med en gang. Kneet er skadet og gutten kan ikke gå, men han er våken og kan snakke. Brett ut båren og legg gutten på den. Skyv den inn i ambulansen, og kjør mot sykehuset med blinkende lys og sirener. Ambulansen er utstyrt med en lys og lyd-modul som kan flyttes.

Inneholder.

  • Ambulanse
  • 3 figurer
  • Lys- og lyd-modul
  • Båre og mye annet utstyr

Detaljer: 

  • Merk: batteri følger ikke med
  • Mål: 34,8 x 24,8 x 12,5 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Antall deler: 62

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70049
EAN4008789700490
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.