Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil 1.2.3 Bondegård - ta-med boks - 6962

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 361,-
På lager
SKU
23490
   

Denne bondegården kan du pakke sammen og ta med deg overalt! Boksen har håndtak, slik at du enkelt kan bære den med deg. Alt tilbehør kan lagres inni boksen. Boksen fungerer også som en putteboks på innsiden, med tre ulike hull. 

Settet inneholder: 

  • Bondegård boks med håndtak
  • En bonde
  • Ku, gris, katt, hund og fugl
  • Høygaffel, hundehus, stoler og mye mer 

Anbefalt alder: Fra 1,5 år
Mål åpen: 35 x 11 x 19 cm 

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6962
EAN4008789069627
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.