Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Action Brannredningsoppdrag 9319

-29%

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 495,- Vår lavpris: 696,-
29%
Du sparer: 201,-
På lager
SKU
05225-12
   

Playmobil City Action Brannredningsoppdrag 9319 tar deg med på oppdrag når en person har falt over bord. Brannbilen er raskt på plass, og personellet kan hoppe over i båten. På sjøen er det uvær og helikopteret bistår fra luften. Den medfølgende livbåten er kanskje redningen for den uheldige.

Dette lekesettet fra Playmobil inviterer til actionfylt lek med Brannvesenets viktigste redningskjøretøy. Det følger med fem figurer og tre kjøretøy. Livbåten og brannbilen har avtagbare tak og du kan hele tiden ha full kontroll på figurene på innsiden.

Inneholder:

  • 5 figurer
  • Brannbil
  • Helikopter
  • Redningsbåt
  • Livbåt
  • Vinsj, walkie talkie, brannslukningsapparat
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 98
  • Mål: 58 x 50 x 12,5 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9319
EAN4008789093196
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.