Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Brannslukningsrobot 9467

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 115,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06183-112
   

Viktig melding: Det har brutt ut storbrann på PLAYMOBIL®-flyplassen! Alle mann må rykke ut. Dette er en jobb for brannslukningsrobotene. Brannmannen bruker fjernkontrollen til å styre roboten direkte til ulykkesstedet. Takket være brannslukningsroboten slipper brannmennene å gå direkte inn i faresonen, og brannen kan slukkes enda raskere. PLAYMOBIL®-brannvesenet er klart til å takle enhver nødssituasjon. Vannkanonen kan svinges og skyter ut en vannstråle.

Innhold:

  • Brannslukningsrobot
  • Fungerende vannkanon
  • 1 PLAYMOBIL-figur
  • Flammer
  • Tilbehør
  • Mål: L11 x B8 x H10 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell9467
EAN4008789094674
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.