Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Club Set Police Set 70326

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 1 054,-
Få igjen på lager
SKU
05202-12
   

Playmobil tar deg med på et skikkelig politi-eventyr. Politiet har fanget kjeltringen og han sitter trygt forvart på cellen. Men hva er det som skjer? Kjeltringen kommer seg ut og rømmer avgårde på motorsykkelen, og du må ta opp jakten med helikopter og politibilen. Du kan ikke slappe av før rømlingen er tilbake på cellen!

Inneholder:

  • Politistasjon
  • Helikopter
  • Politibil
  • Playmobil-figurer
  • Motorsykkel
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 175
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70326
EAN4008789703262
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.