Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action: Gaffeltruck med last 70772

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 330,-
På lager
SKU
08217-30
   
I Playmobil City Action: Gaffeltruck med last bruker havnearbeiderne den manøvrerbare og hendige gaffeltrucken til lasting av paller og mindre gods. Gaflene til gaffeltrucken kan selvsagt forskyves og tilpasses lasten. Lekesettet inneholder to PLAYMOBIL-figurer, en gaffeltruck, to malingsspann, to tønner, malingssprøyte, en kost og mye annet tilbehør. 
Akkurat nå henter gaffeltruckføreren en pall med malingsspann og tønner for å transportere dem til fraktlageret. Forsiktig løfter han pallen med løftegaflene og kjører dem opp litt før turen går videre. Men hva var det? Tydeligvis var ikke løftevognen låst ordentlig på plass, malingsspannene begynner å vakle og malingen renner ut på bakken. Uff, det var ingen vellykket transport!
Inneholder:
  • 2 Playmobil-figurer
  • 1 gaffeltruck
  • 1 container
  • 1 pall
  • 2 malingsbøtter
  • Og mer!
Detaljer:
  • Antall deler: 32
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70772
EAN4008789707727
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.