Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Havsnød: Brannslukning med brann- og redningsbåt 70140

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 637,-
På lager
SKU
02217-92
   

Slukk branner til sjøs med denne brann- og redningsbåten. Inkluderer også en redningsdrone som kan slippe ned livbøyer til folk i nød. På sjøen tar sjøredningsmannskapet hånd om mennesker i havsnød. Redningskapteinen får inn en nødsamtale om en båtfører i umiddelbar fare da speedbåten hans har tatt fyr. Sjøredningsmannskapet er raskt ute til de gitte koordinatene. Når de kommer frem til den brennende speedbåten kaster redningsdronen ut en livbøye mot båtføreren og så setter de i gang med brannslukningen. Heldigvis er brann- og redningsbåten godt utstyrt, og de får raskt brannen under kontroll. Speedbåten blir koblet på redningsbåtens vinsj og dratt tilbake til land.

Inneholder:

  • 4 Playmobil figurer
  • Brann- og redningsbåt
  • Speedbåt
  • Drone
  • Livbøyer
  • Snorkleutstyr
  • Flammer

Detaljer:

  • Antall deler: 95
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70140
EAN4008789701404
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.