Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action komplett politisett 5013

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
05202-18
   

Dette komplette politi-settet fra Playmobil City Action tar deg med på utrykning på jakt etter rømlingen. Politistasjonen som man kommer til fra flere sider har også en røminingsvei for kjeltringene, pass på at de ikke tar seg ut av vinduet i fengselscellen og stikker av. Og dersom de kommer seg ut vil de ikke komme langt, ta opp jakten med politibilen og motorsykkelen. Du må huske å sikre vinduet når du du setter kjeltringen tilbake på cellen.

Inneholder:

  • Politistasjon med celle
  • Politibil
  • Motorsykkel
  • 2 Playmobil-figurer
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 32 x 23 x 20
  • Batteribehov: 2 x LR03 1,5V (følger ikke med).
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell5013
EAN4008789050137
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.