Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action: Lastekran med container 70770

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 674,-
På lager
SKU
08217-28
   
Dette lekesettet fra Playmobil City Action inneholder en lastekran med containere, og er genial å ha i havnen siden det alltid er svært travelt med alle lasteskipene som kommer inn. Hvert minutt kommer et nytt containerskip som raskt må lastes og losses, og da trengs det godt utstyr. Takket være den elektriske kranen er det lett å overholde den stramme tidsplanen.
Kranføreren sitter lystig i svimlende høyde i krankabinen sin og løfter selv de tyngste containerne enkelt om bord i det ventende skipet. Når alt er gjort, kan reisen fortsette. Lekesettet inneholder en PLAYMOBIL-figur med sikkerhetsvest, en elektrisk portalkran, en container med tønne, og annet tilbehør. Portalkranen kan skyves i lengderetningen på hjulene og på den måten laste flere containere etter hverandre. Kranen har en innebygd motor for rask lasting/lossing og transport av containere.
Inneholder:
  • 1 Playmobil-figur
  • 1 portalkran
  • 1 container
  • 1 radio
  • 1 skiftnøkkel
Detaljer:
  • Mål: 60 x 17 x 54 cm (L x B x H).
  • Batteribehov: 3 x AAA-batteri (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år 

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70770
EAN4008789707703
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.