Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Action politi sjøfly 70779

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 446,-
Få igjen på lager
SKU
03225-74
   

Playmobil City Action politi sjøfly 70779 med motorbåt og to figurer.

Jakt smugleren i motorbåten med dette tøffe Playmobil sjøflyet. Politiet er alltid på vakt, og denne gangen er det ved en grenseovergang hvor smuglerne har frakter ulovlig gods over en innsjø. Politiet setter seg i sjøflyet og sirkler over innsjøen. Nå er det bare å vente. Bruk håndjernene til å arrestere skurken.

Playmobil sjøflyet har plass til en figur i cockpiten. Båten er utstyrt med påhengsmotor, og til skurken følger det med ulike våpen. Det følger også med årer hvis påhengsmotoren skulle gå tom for drivstoff.

Inneholder:

  • Playmobil City Action sjøfly
  • 2 figurer
  • Båt
  • Årer
  • Håndjern, våpen, nøkler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 33
  • Mål fly: 30 x 30 x 15 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70779
EAN4008789707796
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.