Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Action Politibil med lys 5673

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
05225-11
   

Fang skurker og sørg for innbyggernes trygghet med Playmobil City Action Politibil med lys og lyd 5673. Bilen har sirener med fungerende lys og du kan sette den medfølgende politimannen i førersetet for nye oppdrag. Politibilen har avtagbart tak slik at du har full kontroll fra innsiden. Har konstabelen en tyv i baksetet? Eller er han på vei til et anmeldt tyveri? Det er dessuten mulig å åpne bagasjerommet på denne politibilen. Mulighetene er mange i Playmobil City.

Inneholder:

  • Politibil
  • 2 figurer
  • 2 våpen

Detaljer:

  • Antall deler: 30
  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (ikke inkludert)
  • Mål: 34 x 24 x 12 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell5673
EAN4008789056733
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.