Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Politiets firhjuling - jakten på raneren og safen 70577

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 314,-
Få igjen på lager
SKU
01212-21
   

Denne tyven lar seg ikke stoppe. For å stjele safen har han bundet et tau rundt den og festet dette til firhjulingen sin før han river den ut av veggen. Nå kjører han raskt gjennom gatene med safen på slep. Men denne slue tyven har møtt sin overmann i denne politibetjenten som har lagt ut spikermatte og som jager tyven rett mot et bråstopp.

Inneholder: 

  • Firhjuling
  • Politikart
  • 2 Playmobil figurer
  • Safe
  • Spikermatte
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 125
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70577
EAN4008789705778
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.