Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Politiets terrengkjøretøy - jakten på røveren 70570

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 271,-
Få igjen på lager
SKU
01212-17
   

Det har akkurat vært et spesielt brutalt ran, der en verdifull gullskatt er stjålet fra museet. Nå flykter tyven på motorsykkelen sin. Plutselig forlater han veien og tar inn i skogen. Selv om det er kupert kommer politiet seg frem med sitt terrengkjøretøy. Med denne overvinner politiet alle hindre og overrasker gjerningsmannen når han forsøker å skjule skatten i en hul trestamme.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • Off-road kjøretøy
  • Motorsykkel
  • Gullskatt
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 89
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70570
EAN4008789705709
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.