Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Politihelikopter fallskjermjakt 70569

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 283,-
På lager
SKU
01212-16
   

Denne politiaksjonen tok akkurat til luften, og skurken prøve å stikke av ved hjelp av en fallskjerm. Men han glemte å ta høyde for den smarte politibetjenten i helikopteret. Mens tyven glir langsomt mot bakken holder politihelikopteret øye med han, og så snart han når bakken er han tilbake i fengsel. 

Inneholder:

  • Playmobil helikopter
  • 2 Playmobil figurer
  • Fallskjerm
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 19
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70569
EAN4008789705693
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.