Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Politihelikopter - jakten på fluktbilen 70575

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
01212-20
   

Gangstertrioen har planlagt ranet av diamanter og juveler i flere uker. Den sorte varebilen med hodeskallemønster er en mobil kommandosentral for gruppen, med datamaskin og lab. Det er plass til brekkjern og annet utstyr som de trenger i bilen. Gruppens leder har studert tegningene av museet nøye, og innbruddet gikk helt etter planen. Nå sjekker de kvaliteten på byttet sitt, men mens innbruddstyvene feirer et vellykket kupp kan lyden av helikopter høres over dem. Tyvene forsøker å slippe unna, men denne helikopterpiloten lar dem ikke komme unna. 

Inneholder: 

  • Helikopter
  • Varebil
  • 4 Playmobil figurer
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 124
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70575
EAN4008789705754
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.