Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action sementbil 9116

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
04192-132
   

Det er ingen jobb som er for vanskelig for Playmobil City Action sementbil. Med den roterende trommelen kan du enkelt blande sementen. Når den er klar til å helles ut, stiller du bare inn utløpet og vipper opp beholderen for å legge ut et jevnt lag med sement.

Inneholder:

  • Playmobil figur
  • Sementbil
  • Kost og bøtte
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 34 x 12 x 24 cm
  • Antall deler: 8
  • Alder: fra 4 år

Ikke la kompliserte konstruksjoner gjøre at barna går glipp av morsom lek. Sementbilen krever lite eller ingen montering, og er klar for lek.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9116
EAN4008789091161
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.