Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action stillas - 70446

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 182,-
Få igjen på lager
SKU
06202-17
   

For å gjøre ferdig de øverste etasjene på huset, bruker bygningsarbeiderne stillaset. Først blir trinnene festet i ønsket høyde, deretter begynner håndverkerne på arbeidet. Mens elektrikeren bestemmer hvor koblingsbokser og ledninger skal gå, tar maleren fatt med malingsrulle og kost, og snekkeren sager til planker med sagen. Alle jobber sammen for å gjøre huset raskt ferdig.

Lekesettet består av:

  • 3 PLAYMOBIL-bygningsarbeiderfigurer: Elektriker, maler og snekker
  • Håndverkstilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 51
  • Alder: fra 5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70446
EAN4008789704467
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.