Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action 9360 SWAT lastebil med lyd og lys

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
02183-40
   

Gjør deg klar til utrykning med den store SWAT lastebilen! Sett på sirenen og blålyset, og kjør avgårde i full fart mens du holder kontakt med kommandosentralen fra rommet bak. Bilen har mange funksjoner med fungerende vinsj, avtagbart tak, rampe som kan åpnes bak og plass til 3 figurer.

Settet inneholder:

  • Stor SWAT-bil 
  • 3 figurer med SWAT utstyr 
  • Håndjern 
  • Ropert med mer 
  • Lastebilen har avtagbart tak, dører og rampe som kan åpnes, vinsj og lyd og lys 
  • Krever 1 AAA-batteri (ikke inkludert) 
  • Mål: 33,5 x 15,5 x 15 cm 
  • Alder: Fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9360
EAN4008789093608
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.