Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action 9361 SWAT sivilbil med blålys

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
02183-41
   

Gjør deg klar til utrykning i den sivile SWAT-bilen, og legg deg på hjul etter tyvene. Bilen har blålys og avtagbart tak, og i bagasjerommet ligger SWAT-uniformene klare.

Settet inneholder

  • Bil med avtagbart tak 
  • 2 figurer 
  • SWAT uniform og utstyr 
  • Kikkert, skjold og mye mer 
  • Mål: 22,5 x 10,5 x 8,5 cm 
  • Alder: Fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9361
EAN4008789093615
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.