Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Action Tactical Unit Vehicle 71003

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 349,-
På lager
SKU
03225-104
   

Playmobil City Action Tactical Unit Vehicle skuddsikker politibil med to politibetjenter.

Ta av taket på denne pansrede politibilen og plasser de to politibetjentene i førerhuset. Bakdørene kan åpnes og kjeltringene kan føres inn i bilen. Bruk håndjern for sikkerhetsskyld og pass på at våpnene er sikret før du drar ut på oppdrag. Den tøffe politibilen er dessuten utstyrt med blinkende lys og sirenelyd. Bli med inn i Playmobil City og patruljer gatene for kriminelle med dette morsomme lekesettet.

Inneholder:

  • Politibil
  • 2 figurer
  • 2 pistoler
  • 2 håndjern
  • Walkie talkie
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 46
  • Mål: 24 x 13 x 12 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell71003
EAN4008789710031
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.