Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action stor trailer 9314 - 52cm lang

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
04192-137
   

Frakt tung last med denne store Playmobil City Action traileren på hele 52 cm. Takket være taket som kan fjernes, både på hengeren og førerhuset, får barna lettere tilgang til innsiden av lastebilen. Under lange transportetapper, spesielt dem som skjer om natten, kan sjåføren ta seg en hvil i sovedelen av førerhuset. Den lille sengen rommer akkurat nok plass slik at sjåføren får den hvilen han trenger før det bærer ut på veien igjen.

Inneholder:

  • Playmobil City Action trailer
  • 1 Playmobil figur
  • Verktøy
  • Brannslukningsapparat
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 52 x 34 x 14 cm
  • Antall deler: 22
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9314
EAN4008789093141
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.