Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Veiarbeid 71045

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 248,-
Utsolgt
SKU
06234-105

Med Playmobil City Action Veiarbeid lekesettet kan barn hjelpe figurene med å bygge en ny vei. Underlaget skal først bankes i stykker med en trykklufthammer, og deretter skal de løse steinene fjernes med gravemaskinen og trillebåren. Videre skal det planeres og komprimeres jord. Takket være utstyret tar det ikke lang tid før veiarbeidet er gjort ferdig.

Dette lekesettet inneholder 2 Playmobil-figurer, en gravemaskin med dreibart karosseri og bevegelige graverarm, en trillebår, veiarbeidsskilt og mer. Settet kan gjerne kombineres med andre Playmobil-sett for utvidet rollelek.

Inneholder:

  • 2 Playmobil-figurer
  • Gravemaskin, trykkluftshammer, trillebår
  • Spade, kost, skilt
  • Og mer

Detaljer:

  • Antall deler: 45
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71045
EAN4008789710451
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.