Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Babygruppe 70282

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
01202-102
   

De minste blir passet omsorgsfullt på i småbarnsgruppen. Barnepleieren steller en baby på stellebordet. Den lille sparker lystig og ser på den fargerike uroen over seg. Imens leker den andre babyen fornøyd med lekestativet og krabber deretter bort til motorikkveggen. Den er jo så interessant. Tiden bare flyr av sted.

Lekesettet inneholder tre PLAYMOBIL-figurer, en stellekommode, et krabbeteppe med lekestativ og uroer, en barnestol, samt en motorikkvegg og mye annet ekstra.

Småbarnsgruppen er ideell å kombinere med barnehagen Regnbuen (art.nr. 70280). Innredet med stellebord, barnestol og motorikkvegg. Lekebøyler og en rekke fine tilbehørsdeler inviterer til lek. Kan kombineres med art.nr. 70280 Barnehagen «Regnbue».

Detaljer:

  • Antall deler: 40
  • Mål: 22 x 18 x 7,5 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70282
EAN4008789702821
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.