Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Barnehagen Regnbue 70280

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 710,-
Utsolgt
SKU
01202-100

Velkommen til barnehagen «Regnbuen». Her liker alle barn seg svært godt. Enten de leker på lekerommet, spiser middag eller pusser tennene på badet - i denne barnehagen hersker det alltid trivsel og godt humør. Barnehagetanten tar seg omsorgsfullt av hvert barn. Den som vil ha en god start på dagen, må spise en skikkelig frokost. Barna setter seg ved det runde bordet og pakker ut matboksene sine. Her er det lekre brødskiver med ost, salami og syltetøy. Etter frokosten går noen av barna på lekerommet for å boltre seg, mens de andre maler små kunstverk rundt bordet.

I barnehagen Regnbuen er alle barna lykkelige. Lekesettet består av en komplett innredet bygning med lekerom og bad, kjøkkenhjørne, kosehjørne, leker og fire PLAYMOBIL-figurer. Ute ved siden av inngangsdøren er en fungerende dørklokke med utvendig belysning. utstyrt med barnebord, stoler, lekekrok, kjøkken og sanitærområde. Den fungerende ringeklokken og utvendige belysningen, bedet det kan plantes i på uteområdet, samt mange fine tilbehørsdeler sørger for mye moro!

  • Kan kombineres med art.nr. 70282 Babygruppe.

Detaljer:

  • Antall deler: 180
  • Mål: 50,5 x 27 x 19,5 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70280
EAN4008789702807
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.