Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Dyrehotellet - 9275

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 584,-
På lager
SKU
03183-1
   

Hver gang eierne skal reise bort i noen dager, håper både hunder, katter og fugler at de skal bo på dyrehotellet "Potefar". Det vennlige personalet ønsker dem velkommen med et smil og tar dem med til det romslige lekeområdet ute med hundehus, vippe og leker. Det er så mange andre dyr å hilse på. Dyrepasserne sørger for at alle dyrene blir tatt godt vare på, så de får nok mat og godt stell. Når dyrene er slitne etter en morsom dag, er det på tide å roe ned.

Settet inneholder:

  • Dyrehotell
  • 8 hunder
  • 2 fugler
  • 2 voksenfigurer
  • 1 barnefigur 
  • Leker, hundehus og mye mer
  • Mål hotellet: 74 x 24 x 19 cm
  • Alder: 4 - 10 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9275
EAN4008789092755
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.