Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life lekestund med valpene i parken 70530

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
04218-4
   

Ta med deg de fire valpene på tur. De små firbente er veldig glad i trening og å bli lekt med. Ute på tur kan du kaste frisbee eller pinne som valpene vil løpe etter, eller bare gå en tur med valpene i bånd. Når du er ferdig å leke kan du enkelt pakke alt i esken sin og ta det med deg på tur eller ferie.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 4 valper
  • Bånd
  • Frisbee
  • Pinne

Detaljer:

  • Antall deler: 17
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70530
EAN4008789705303
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.