Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Mamma med barn 70284

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
01202-104
   

Været er så fint, da spaserer mamma og barna til barnehagen. Den lille trilles i barnevognen mens storebroren kjører foran på løpesykkelen. I denne farten kommer de til barnehagen på null komma niks. Lekesettet inneholder tre PLAYMOBIL-figurer, en sportsvogn, en løpesykkel, en hjelm og annet ekstra. Mamma tar med barna til barnehagen og babygruppen i sportsvogn og på sykkel.

Detaljer:

  • Antall deler: 17
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70284
EAN4008789702845
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.