Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Min frisørsalong 70376

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 465,-
Få igjen på lager
SKU
01202-131
   

Det er på tide med en ny frisyre, så da går turen til den moderne frisørsalongen. Den hyggelige frisøren er alltid oppdatert på de nyeste motefrisyrene og har de beste sminketipsene. «Bare sett deg godt til rette», sier stylisten til kunden. Så går de grundig gjennom hårklippen. Håret skal ikke bare klippes, det skal også få en ny farge. Og alt må jo passe til kunden. Ikke noe problem for den erfarne frisøren. Nå går vi til verks!

Frisørsalongen er utstyrt med flere hyller for parykker, hårforlengelser og sminke, samt en frisørstol med bevegelig rygg, en disk med kasse og en skuffeskap på hjul. Feiekoster og feiebrett med kost følger med for rengjøring. Med de medfølgende klistremerkene kan inne- og uteveggene til butikken dekoreres på nytt om og om igjen. Min frisørsalong kan kombineres med andre hus i serien Min lille by. Parykker, extensions og tilbehør sørger for perfekt hårstyling i frisørsalongen. Utstyrt med vask, frisørstol med festbart barnesete og mange fine detaljer. Takvinduet kan åpnes. Inkl. klistremerker til å dekorere med.

Kan kombineres med bygningene i «Min lille by»: «Mitt rådhus» (art.nr. 70014), «Min favorittkafé» (art.nr. 70015), «Min blomsterbutikk» (art.nr. 70016), «Min trendbutikk» (art.nr. 70017) og «Mitt supermarked» (art.nr. 70375).

Detaljer:

  • Antall deler:85
  • Mål: 26 x 33 x 27 cm (L x D x H).
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70376
EAN4008789703767
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.