Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life pediatrisk klinikk 70541

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 365,-
Få igjen på lager
SKU
01212-14
   

Det skjer mye i byen, og dersom ulykken først er ute er det fint at barnelegen sørger for det beste helsevesenet i byen. En jente har falt av sykkelen og takket være den kompetente barnelegen er ikke skadene hun er påført noen utfordring. Den lille pasienten ønskes velkommen til klinikken, legen undersøker armen nøye for å sjekke om noe er galt. Såret blir behandlet og bandasjert, og pasienten kan dra hjem blid og fornøyd.

Inneholder:

  • 3 Playmobil figurer
  • 1 klinikk med venterom, stoler og behandlingsområde
  • IV-stativ, skrivebord og medisinsk utstyr

Detaljer:

  • Antall deler: 68
  • Mål: 26 x 33 x 14 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70541
EAN4008789705419
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.