Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Radiolog 70196

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
05195-305
   

Ved hjelp av MR-maskiner undersøker radiologen fra; Playmobil City Life Radiolog 70196, sine pasienters indre organer. Pasienten legger seg ned på brettet og sendes inn i røret. Pasienten må ligge helt stille, men hvis det blir vanskelig og pasienten trenger hjelp under undersøkelsen, kan hun ringe på legen ved å trykke på panikk-knappen. Alt går raskere enn forventet og pasienten kjøres ut igjen. Etter undersøkelsen kommer legen for å diskutere resultatene av undersøkelsen. Slapp av, alt er i skjønneste orden. Legen og pasienten er strålende fornøyde.

Dette morsomme lekesettet inneholder 2 Playmobil figurer, MR-maskin med panikk-knapp Og mye mer. MR-maskinen kjører pasienten inn ca 4 cm. Opplev en aldeles spennende dag på radiologisk avdeling med dette lekesettet fra Playmobil. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Innhold:

  • 2 Playmobil figurer
  • MRI-maskin
  • Røntgenbilde
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål figurer: 7,5 cm høye
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70196
EAN4008789701961
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.