Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Life søppelbil med blinkende lys 70885

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 433,-
På lager
SKU
03225-102
   

Playmobil City Life søppelbil med blinkende lys har avtakbart tak og spak for løfting og tømming av søppeldunkene.

Den bakre delen av søppelbilen kan vippes bakover og tømmes via en ventil. Det er mye å gjøre i renovasjonstjenesten. Alle søppeldunker og containere i nærheten skal tømmes. Lekesettet inneholder to Playmobil-figurer, en avfallsbil med blinkende lys og avtakbart tak, to søppeldunker, en avfallsbeholder og annet ekstrautstyr. For å tømme lastebilen løsnes den bakre delen og kjøretøyets tilhenger vippes opp.

Inneholder:

  • Playmobil City Life søppelbil med blinkende lys 70885
  • 3 søppeldunker
  • 2 figurer
  • Søppel
  • Brannslukningsapparat
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 51
  • Mål: 30 x 18 x 13 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70885
EAN4008789708854
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.