Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life skolebuss med rampe 9419

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 295,-
På lager
SKU
01212-30
   

Den gule skolebussen kjører når den skal. Har alle barna kommet inn roper bussjåføren. Ved neste stopp venter et barn i rullestol. Bussjåføren ruller ut rampen og åpner dørene bak. Nå kan barnet enkelt komme med på bussen. Takket være skolebusen og sjåføren rekker alle barna skolen i tide.

  • Det er plass til fire passasjerer i bussen
  • Skyvedøren på siden kan åpnes, og taket kan fjernes

Inneholder:

  • 5 Playmobil figurer
  • 1 skolebuss
  • Rullestol
  • Sammenleggbar rampe

Detaljer:

  • Mål: 27 x 13 x 13 cm (LxDxH)
  • Alder: 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9419
EAN4008789094193
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.