Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life stor skole med møbler og ringeklokke 9453

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 1 165,-
På lager
SKU
01212-32
   

Velkommen til den nye, store skolen der rommene er åpne og veggene er tatt bort. Her føler elever og lærere seg hjemme. De praktiske skapene under trappene er ideelle til å lagre laptopen og ryggsekken. Klokken ringer og det er på tide å gå inn i klasserommet der læreren venter. Sett deg ned, åpne opp laptopen og timen kan begynne. I mellomtiden lager sekretæren seg en kaffe. Aldri mer seint ute? Den digitale klokken kan tas ut og brukes som vekkerklokke. Skolebygningen inneholder to klasserom, kontor, trapp med skap, heis og toaletter.

Inneholder:

  • 9 Playmobil figurer
  • Dyr
  • Skolebygning med digital klokke
  • Bad med toalett og servanter
  • Klasserom med pulter, skrivebord, stoler og tilbehør
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 76 x 36 x 37 cm (LxDxH).
  • Batteribehov: 2 x 1,5V
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9453
EAN4008789094537
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.