Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Stort sykehus 70190

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 1 357,-
På lager
SKU
05195-301
   

Med; Playmobil City Life Stort sykehus 70190, er du kirurgisk utrustet. Settet inneholder et opplyst overvåkningsbord (batteribehov), lampe som kan roteres og mange andre behandlingsapparater. Heisen tar deg til pasientrommet i øverste etasje. Rommet har en løsning med åpent bad, slik at pasientene lett kan få hjelp om det skulle være nødvendig.

Lekesettet kommer med tilbehør som; 4 figurer, senger, medisinske apparater, stoler til venteværelset, planter, krykker og mye mer. La deg inspirere av dette flotte sykehuset og det er bare fantasien som setter grenser. Playmobil City Life Stort sykehus 70190 inneholder heis, to etasjer og en hel haug med tilbehør. Barna kan drømme seg bort i timevis med dette morsomme settet fra Playmobil. Ta hånd om dine pasienter på dette sykehuset fra Playmobil. La pasientene hvile i sykehussengene og hjelp de med å stelle seg på det åpne badet i 2-etasje. God vakt!

Inneholder:

  • Sykehus med to etasjer og heis
  • 2 sykesenger
  • 4 figurer
  • Pasientbenk
  • Lampe
  • Tilbehør: Krykker, blomster, stoler, medisiner, bagasje, medisinvesker og mye mer.

Detaljer:

  • Mål: L70 x B31 x H34 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70190
EAN4008789701909
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.