Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Stue 9267

-35%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

35%
Kampanjepris 113,10 Vår lavpris: 174,- Du sparer: 61,-
Få igjen på lager
SKU
02183-1
   

Innréd en Playmobilstue med salong, veggseksjon og en fargeskiftende LED-lampe.Etter en lang dag kan du slappe godt av i sofaen, og se favorittlaget slå motstanderen i fotball.

Settet inneholder:

  • To figurer
  • Salong
  • Veggseksjon
  • TV og stereoanlegg
  • LED-lampe med mer
  • Lampen krever 2 x 1.5 V mikro-batterier
  • Møblene kan brukes separat, men passer også til Playmobil City Life Modern House, modelnr 9266
  • Alder: Fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9267
EAN4008789092670
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.