Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life sykehus med 297 deler - 70191

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 926,-
Få igjen på lager
SKU
06202-18
   

Playmobil City Life sykehus er fullt møblert med senger og medisinsk utstyr, inkludert en opplyst monitor og roterende operasjonslys. Det følger med bandasje-klistremerker som kan festes på Playmobil-figurene. Med 4 Playmobil-figurer og et stort utvalg medisinsk utstyr er dette sykehuset komplett, og de som jobber der er klare til å ta i mot pasientene.

Inneholder:

  • Sykehusbygning med flere avdelinger
  • 4 Playmobil-figurer
  • Senger
  • Operasjonslys
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 297
  • Mål: 38,5 x 58,5 x 12,5 cm
  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70191
EAN4008789701916
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.