Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Tannlege 70198

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
05195-306
   

Tannlegen i lekesettet; Playmobil City Life Tannlege 70198, utfører en kontroll på sin pasient, og bruker alle sine spesialverktøy for å gjøre en grundig jobb. Vi vil ikke overse et hull! La pasienten sette seg i tannlegestolen og skru på sugeren. Kan du se noe på røntgenbildene dere tok for litt siden? Pasienten gjør en kjempe jobb og åpner munnen ordentlig slik at tannlegen får en god titt. Denne gangen var han heldig det var ingen hull, bare litt puss som skal vaskes vekk, så er han klar til å gå. Men husk: ny innkallelse hvert år! Lykke til!

Innhold:

  • 2 Playmobil figurer
  • Tannlegestol
  • Tannlegeverktøy
  • Stor
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål figurer: 7,5 cm høye
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell70198
EAN4008789701985
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.