Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Country barnebursdag på ponnigården 70997

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 220,-
Få igjen på lager
SKU
03225-84
   

Playmobil Country barnebursdag på ponnigård 70997 med mor og to barn, ponnier, gaver og ballonger.

Hva kan være bedre enn en bursdagsfeiring på Playmobil ponnigård? Dette er en fin måte å tilbringe den store dagen med venner og favorittponniene. For å feire er det deilige kaker og bordet og det er pyntet med ballonger. Lekesettet kommer med to ponnier, innhegning og diverse redskaper til dyrene. Det følger også med 3 figurer, gaver, kake og mye mer. Alt du trenger for et spennende rollespill i Playmobil Country stil.

Inneholder:

  • 2 ponnier
  • 3 figurer
  • Ballonger og gaver
  • Gjerde, bord, tre, kake, ekorn
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 81
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70997
EAN4008789709974
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.