Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country Flyttbart bondemarked 70134

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 417,-
På lager
SKU
02192-57
   

Onsdager og lørdager kjører bonden til markedet med sin mobile stand. Der selger han fersk frukt og grønsaker, pølser og ost fra regionen. Kundene kommer gjerne til han ettersom de vet at hans produkter alltid er ferske. Mot slutten av dagen laster bonden alle fruktkassene og kurvene på lasteplanet, slår ned lasteluken og kjører tilbake til bondegården. Den mobile standen har en disk som kan foldes opp, et tak som kan løftes av, mange hyller til frukt og grønt.

Inneholder:

  • Playmobil bil med stand til markedet
  • Hyller til fruktkurver
  • Kurver med frukt og grønt
  • 2 Playmobil-figurer
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 91
  • Mål: 27 x 13 x 13
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70134
EAN4008789701343
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.