Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country hestetrukket vogn 6932

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
01212-29
   

Spenn hesten foran vognen og legg ut på en hyggelige tur med hest og vogn. Hesten tar dere over åkrer og landeveier, og kanskje dere finner et hyggelig sted for en piknik. Den voksne Playmobil figuren kan ta seg en ridetur på hesten, og det er plass til fire Playmobil figurer i vognen.

Inneholder:

  • 3 Playmobil figurer
  • Hest og vogn
  • Pisk og piknikurv

Detaljer:

  • Mål: 24,5 x 8,5 x 8,5 cm
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6932
EAN4008789069320
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.