Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country stor traktor 71004

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
03225-103
   

Playmobil Country stor traktor med ulike frontlastere og tilhengerfeste.

Denne store traktoren fra Playmobil kommer med tre ulike frontlastere. Med ett enkelt klikk kan du bytte ut traktorskuffen med et av de andre lasteapparatene. Akkurat som på en ekte traktor har man behov for ulikt utstyr når man frakter ting som høyballer, grus eller sand. Lekesettet fra Playmobil kommer også med tilhengerfeste, 2 høyballer og en figur. Du er herved invitert med på et spennende eventyr i Playmobil Country. En verden med uendelige muligheter og potensiale for fantastisk og fantasifull lek.

Inneholder:

  • Traktor
  • 3 frontlastere
  • Tilhengerfeste
  • 2 høyballer
  • Figur
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 38
  • Mål: 40 x 22 x 12 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell71004
EAN4008789710048
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.