Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Country traktor med fôrhenger 70131

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 446,-
Få igjen på lager
SKU
03225-65
   

Mat dyrene på gården med Playmobil Country traktor med skuffe, og bruk tilhenger, figur, verktøy og tilbehør for å utføre gårdsoppgavene.

Skuffen på traktoren kan heves og senkes og du kan enkelt frakte høyballer til hestene. Fest tilhengeren og frakt korn fra åkeren og inn i fjøset. Tilhengeren kan tippes og det er montert vippluke på hengeren. Det er dessuten et praktisk rom til oppbevaring av verktøy bak førersetet, og du har alltid med deg nødvendig utstyr. Verktøy følger så klart med i dette morsomme Playmobil Country lekesettet.

Taket på traktoren er hengslet og du har full oversikt når du plasserer figuren for å kjøre en tur på eiendommen. Traktoren har hengerfeste bak og koblingspunkt for skjær foran. Enten de kjører traktor, mater dyrene eller høster avlingen, elsker barna livet på landet. Bli med du også!

Inneholder:

  • Playmobil Country traktor med skuffe
  • Playmobil Country fôrhenger til traktor
  • Korn
  • 3 høyballer
  • Figur
  • 6 verktøy
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 63 
  • Mål: 59 x 15 x 12 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70131
EAN4008789701312
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.