Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country traktor med tilhenger 9317

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 268,-
På lager
SKU
03225-87
   

Gårdsdriften går som en drøm med Playmobil Country traktor med tilhenger, figur og høyball.

Bonden er på vei til et av jordene sine med traktor og tilhenger. I dag skal han ta inn høyballer til dyrene. Når han kommer til kanten av åkeren, setter han hengeren på det praktiske støttehjulet. Så begynner han å jobbe. Med skuffen på traktoren lesser han den ene etter den andre høyballen opp i tilhengeren. Når han kommer tilbake til gården kan han tippe hengeren for å lesse av høyballene.

Dette morsomme lekesettet fra Playmobil inneholder traktor med skuffe, tilhenger, figur, spade og høyballer. Alt du trenger for å sette i gang med et morsomt rollespill på gården. Tilhengeren kan vipps og sidelemmene kan åpnes opp for enkel tilgang til lasten. Skuffen på traktoren går opp og ned og figuren har bevegelige ledd. Det er derfor enkelt å plassere figuren i traktorens førerhus. Førerhuset har dessuten avtakbart tak og du har full oversikt over hva som foregår til enhver tid.

Inneholder:

  • Traktor
  • Tilhenger
  • Figur
  • Høyball
  • Spade
  • Og mer

Detaljer:

  • Antall deler: 47
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell9317
EAN4008789093172
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.