Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Dino Rise - Dino Robot 70928

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 382,-
Få igjen på lager
SKU
03225-70
   

Playmobil Dino Rise - Dino Robot med to dinosaurfigurer og en robo-dino.

La Miner`s motarbeide Comet Corp. Team Dino Rise introduserer her et spennende lekesett med to velociraptorer, en pansret robo-dinosaur og figurer. Alle er klare til å kjempe en kamp for overlevelse. Det følger så klart også med prosjektiler, piggkuler, verktøy og mye mer for et spennende eventyr med gjengen i Playmobil Dino Rise.

Inneholder:

  • 2 velociraptor-figurer
  • Robo-Dino
  • 3 prosjektiler
  • 4 piggkuler
  • Verktøy, flammer, line
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 49
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70928
EAN4008789709288
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.