Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Dino Rise gruve 70925

-14%

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 1 196,- Vår lavpris: 1 396,-
14%
Du sparer: 200,-
Få igjen på lager
SKU
03225-71
   

Playmobil Dino Rise gruve med gruvearbeidere, dragekjemper og drage.

Kom å bli med i denne fantastiske gruven fra Playmobil. Her finner du gruvearbeiderne og sjefen deres. Kaiden, den uredde dragekjemperen følger også med. Når dragen kommer flygende, kan Kaiden ta på seg rustningen og beskytte arbeiderne i gruven. Bruk gitteret til å holde dragen fanget.

Det morsomme byggesettet inneholder 366 deler, og du kan bygge gruven slik du selv ønsker den. Plasser kanonene strategisk i forhold til dragen og kjemp en kamp for gruvearbeidernes rett til å jobbe. Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som begrenser deg når du leker med Playmobil Dinos Rise lekesettene.

Inneholder:

  • Drage
  • 4 figurer
  • Stige
  • Verktøy, prosjektiler og lava
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 366
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70925
EAN4008789709257
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.