Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Dino Rise vokter for lavabrønn 70926

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 834,-
Få igjen på lager
SKU
03225-85
   

Playmobil Dino Rise vokter for lavabrønn inviterer til et spennende rollespill i en lavahule med to figurer og tilbehør.

Lekesettet fra Playmobil inneholder en spennende hule med rennende lava, skjeletter, figuren Ian og lavabrønnens vokter. Lekesettet er også utstyrt med en skjult kanon, og du kan skyte ut brennende prosjektiler ved å trykke på den hemmelige knappen. Alt ligger til rette for et spennende rollespill med, og du er invitert til å bli med!

Inneholder:

  • Lavabrønn
  • 2 figurer
  • Lava
  • Prosjektiler, gitter, skjold
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 43
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70926
EAN4008789709264
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.