Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dinos Deinonychus: Klar til kamp 70629

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 190,-
Få igjen på lager
SKU
02217-101
   

Onkel Rob er den smarte altmuligmannen i Dino-teamet. Det er takket være hans erfaringer og oppfinnelser at heltene er i stand til å utstyre dinosaurene med kampstyr til å bekjempe de onde kamprobotene. Med dette ekstrautstyret er dinosaurene både beskyttet og mer angrepsbestandige, noe som gjør at de kan bedre forsvare seg mot tilsynelatende overveldende roboter med skytevåpen. Onkel Rob har selvfølgelig også utrustet sin trofaste følgesvenn Deinonychusen med en ekstra sterk rustning med kanonfeste. Den ressurssterke fikseren Rob og hans robuste Deinonychus er et uslåelig team!

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur
  • 1 deinonuchus
  • Rustninger
  • Verktøykasse
  • Og mer!

Detaljer:

  • Antall deler: 19
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70629
EAN4008789706294
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.