Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dinos Propellbåt med dinosaurbur - 9433

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 348,-
Utsolgt
SKU
03183-59

Dinosaurene er fanget, og tas med til den store propellbåten! Der låses de inn i buret, slik at de ikke kan rømme. 

Propellbåten flyter og kan kombineres med undervannsmotor, slik at den kan kjøre i vann. Settet kan også kombineres med modelnr 9432 - Forskjerkjøretøy med Stegosaurus, og 9434 Offroader med Triceratops. 

Settet inneholder: 

  • Propellbåt
  • Avtagbart dinosaurbur
  • To dinosaurer
  • To PLAYMOBIL-figurer
  • Tilbehør
Detaljer: 
  • 67 deler
  • Kan kombineres med undervannsmotor
  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9433
EAN4008789094339
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.