Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dinos vulkanutbrudd med dinosaurer 70327

-24%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

24%
Kampanjepris 800,- Vår lavpris: 1 054,- Du sparer: 254,-
Utsolgt
SKU
05202-13

Playmobil Dinos vulkanutbrudd kommer med T-Rex med bevegelig kjeve, armer og bein, samt en vulkan som kan aktiviseres ved hjelp av knappen som du finner i front. Når du trykker på knappen vil det gi vulkanutbrudd. Forskeren kjører på firhjulingen med fungrende kabelvinjs og koblingskrokk på baksiden. Når den blå raptoren blir oppdaget kan den plasseres i det låsbare nuret.

Inneholder:

  • Fungerende vulkan
  • T-Rex
  • Raptor
  • Playmobil-figur
  • Firhjuling
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler 91
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70327
EAN14008789703276
MerkePlaymobil
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.