Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons drage og minidrage med barn 70038

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
02192-38
   

Når Light Fury dukker opp er det ikke bare Hikken som blir overrasket, selv Tannløs blir umiddelbart imponert over den hvite hunndragen. Han har alltid trodd at han var den siste av sitt slag. Light Fury har ekstraordinære evner, og kan for eksempel bli usynlig. Etter kort tid blir Light Fury og Tannløs et par, og lykken virker komplett med den lille baby-dragen, men dragene og deres venner er i fare.

Settet består av:

  • Light Fury dragen
  • 1 sort baby-drage
  • 2 Vikingbarn
  • Tilbehør

Light Fury skyter piler ut av munnen

Detaljer:

  • Mål Light Fury 27 x 37-45 x 12-17 cm
  • Antall deler: 16
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70038
EAN4008789700384
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.